ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ | ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΑΕΡΙΟΥ | ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ | ΚΑΦΕ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Προφίλ

Με την υποστήριξη της πιο μεγαλύτερης πετρελαϊκής εταιρείας που υπάρχει στον κλάδο, δημιουργήσαμε μια οικογενειακή επιχείρηση για να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του ιδιώτη καταναλωτή, των επαγγελματιών οδηγών και των επιχειρήσεων.

 

Εμπορία καυσίμων

Το πρατήριό μας, λειτουργεί με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της AEGEAN, παρέχοντας στις καλύτερες τιμές της αγοράς καύσιμα πιστοποιημένης ποιότητας και ποσότητας. Επίσης διαθέτει:

 • Υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης καυσίμων
  Με το σύστημα ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ που διαθέτει το πρατήριό μας, διασφαλίζεται απόλυτα η ποσότητα καυσίμων που εισέρχεται και εξέρχεται από τις δεξαμενές μας με αυτόματο τρόπο. Από κάθε αντλία ξεχωριστά μετά από κάθε γέμισμα εκδίδονται αυτόματα τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά εξασφαλίζοντας απόλυτη ακρίβεια στην προμηθευόμενη ποσότητα καυσίμου για κάθε καταναλωτή.

 • Σύγχρονες καινούργιες δεξαμενές
  Στις δεξαμενές καυσίμων μας γίνονται συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι από την AEGEAN και τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους.


 

 • Σύστημα ποιοτικού ελέγχου καυσίμων
  Με το σύστημα ποιοτικού ελέγχου καυσίμων γνωρίζουμε σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα των καυσίμων μας αναφορικά με τη σύστασή τους (έλεγχος νερού μέσα στο καύσιμο, παρουσία θείου, κλπ)

 

Εμπορία γκαζιού για αυτοκίνητα (AUTO GAZ)

Στο πρατήριό μας λειτουργεί ανεφοδιασμός γκαζιού ΙΧ αυτοκινήτων σε συνεργασία με την PETROGAZ, την πιο παλιά και αξιόπιστη εταιρεία που υπάρχει στον κλάδο του φυσικού αερίου. Και στο φυσικό αέριο λειτουργούμε κατά τον ίδιο τρόπο (σύστημα εισροών-εκροών), αυτόματη έκδοση φορολογικών παραστατικών από την αντλία σε πραγματικό χρόνο και έλεγχο της ποιότητας του φυσικού αερίου με ηλεκτρονική μέτρηση.

Επίσης γίνεται ανταλλαγή φιαλών γκαζιού για οικιακή χρήση. Προσοχή, δεν γεμίζουμε φιάλες όπου βάση νόμου απαγορεύεται, αλλά ανταλλάσουμε την κενή φιάλη με καινούργια σφραγισμένη από την Petrogaz.

 

Επιπλέον παροχές

Στο πρατήριό μας επίσης λειτουργούν:

 • Υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων και φορτηγών.
  Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη πλυσίματος (πλύσιμο εξωτερικό, εσωτερικό και από κάτω, κέρωμα, γυάλισμα, χημικό καθαρισμό &απολύμανση σαλονιών).


 

 • Καφέ-εστιατόριο
  Διατίθενται άριστης ποιότητας καφέδες και φαγητό σε μια ήσυχη και οικογενειακή ατμόσφαιρα.


 

 • Parking για φορτηγά, λεωφορεία & ΙΧ αυτοκίνητα
  Το parking είναι φυλασσόμενο 24 ώρες το 24ωρο από εταιρεία security αλλά και κάμερες ασφαλείας που καλύπτουν όλο το χώρο.


 

Είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας μέχρι σήμερα.

Είναι χαρά μας και περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε νέο συνεργάτη μας.

phone 210 55 80 648
210 55 80 626
mail info@kokkinakis-gas.gr